Fullt upp

Ja fy fan..
Ledig dag idag = fullspäckad dag..
Började med och köra på körskolan 8.30..
Gick rätt bra men var lite ringrostig när man inte har kört nånting på över 1 månad..
Sen var det hemåt, sova med Viktor vid lunch, äta lunch, tog bussen ut till storheden, kollade på hm och rusta och sen blev det maxi en sväng och handla lite smått, bussen hem igen, steka plättar = totalt misslyckande, jagat Viktor, hängt upp en tavla i Viktors rum + stoppat upp en väggdekor, plockat ihop här hemma, jagat viktor igen, tvättat 2 maskiner, dammsugit, jagat Viktor åter igen men nu sover trollet och nu unnar jag mig lite hårförändring.. Puh.. Helt slut.. Imorgon jobb sen helg så skönt, då ska jag sova ut en dag !
Heipaa !


Stress....!

Ja det kan man lugnt säga såhär på morgonen..
Precis när man har gjort sig klar för dagen och är Påväg och ta på Viktor ytterkläderna, nä då drar ju han av ett rejält bajslass !
Happ in med han på toan för och skynda sig så snabbt som möjligt och byta.. Sen packa ner regnkläder, stövlar, blöjor, hinna ta med hans schema för månaden å ta hissen ner..
Sen inne på dagis, klä av han, börjar stor gråta, knata in och fylla på blöjor, träffa ena fröken och prata med henne och sen skriva upp hans tider och sen springa till bussen !
Och allt detta inom ca 15 minuter !
Haha men men jag hade 4 minuter kvar och ta mig till busshållsplatsen så det är tur att man har typ 2 minuter till och ta sig dit :) nä nu sitter man på bussen och ska strax kliva av för och jobba ett pass 8-16.30!
Ha en trevlig dag :)


RSS 2.0