Våår

Ja gud nu är det ju kanon väder om dagarna ! :)
Man blir så pigg och glad när man känner värmen ute :)

Måste säga att Viktor sov verkligen jätte bra i natt, 4 timmar i stöten, bara upp och byta blöja och sedan äta så somnade han om..
Så himla skönt !
Brukar annars vara att han kan sova 4 timmar men sen nästa gång då har han bara sovit 2 timmar så kan verkligen inte klaga :D

Yes, annars idag så har vi bara tagit det lugnt.. Tog en promenad till bergviken till Birge och sa hej och kollade på hans hoj och sådär :)
Sen blev det och knata hemåt och börja göra mat..
Vad har vi gjort mer.. Hm jo vi for förbi mamma och pappa en super snabb sväng och hämtade en puts duk så vi kan ha till kameran och kunna torka av linsen om den blir skitig å efter det så for vi förbi kvantum och handlade lite grejer vi var utan.
Jaa det är nog allt vi har gjort idag :)

I morgon så ska vi nog ta fram balkong möblerna och grillen, hade varit skönt så man kan sitta och sola när det är fint väder..
Efter det blir det nog byn en sväng för däckbyte som behövs göra sen vet jag inte riktigt, blir väl bara hem sen skulle jag tro.

Till påsken så tar vi våran pick å pack och far upp till kåbdalis och är där över helgen, fan satt och började fundera vad man behöver med till viktor och det blev ju en hel del haha :D
Var tvungen och skriva upp det på en lapp så man inte glömmer nånting..
Fast egentligen är det inte SÅ mycket men lär behövas en del ombyten av kläder iaf och blöjor :)

Nä nu kom oscar hem igen så ska ta och mysa med honom :)
Hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0